Admicom projektinhallinta­ratkaisujen (Tocoman) asiakaspalvelu on tukenasi

Asiakaspalvelukanavat

help

Sovellustuki (tekninen tuki)

Sovellusasiantuntijamme palvelevat teitä arkisin klo 8–16 projektinhallintaratkaisujen käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Tuki- ja asiakaspalvelupyyntöjen tavoitteellinen vasteaika on 8 tuntia. Puhelimitse vastaamme aina parhaan kykymme mukaan, meillä ei ole takaisinsoittopalvelua.

show-comments

Asiakaspalvelu

Voit olla meihin yhteydessä monenlaisista asioista, kuten esimerkiksi sopimuksemme päivittämiseen liittyen, lisäsovellusten tarjouspyynnöissä ja asiakaspalautteissa.

Tavoitat meidät arkisin klo 8-16.

Asiakaspalvelupyyntöjen tavoitteellinen vasteaika on 8 tuntia.

invoicing

Laskutus

Laskutuksemme auttaa sinua mielellään, jos asiasi koskee Tocoman Oy:n yrityksellesi lähettämää laskua.

Tavoitat meidät arkisin klo 8-16.

Asiakaspalvelupyyntöjen tavoitteellinen vasteaika on 8 tuntia.

clients-1

Koulutukset

Tarjoamme koulutus- ja konsultointipalveluita yrityksesi muuttuviin tarpeisiin erillishinnastojen mukaisesti.

Tavoitat meidät arkisin klo 8–16.

Reagointi 1 työpäivän kuluessa.

Admicom projektinhallintaratkaisujen tuki palvelee sinua, kun tarvitset apua laskenta- tai aikataulutustuotteiden kanssa. Olemme täällä asiakkaitamme varten, joten otathan meihin rohkeasti yhteyttä tai tutustu oheismateriaaleihimme, joita tarjoamme käytön tueksi.

Sivun alaosassa kerromme tarkemmin eri palvelukanavista ja millaisissa asioissa esimerkiksi sovellustuki ja asiakaspalvelu auttavat sinua.

Olemme tehneet käyttöohjeita ja videoita ratkaisujemme käytön tueksi.

Sovellustuki

Sovellustuki vastaa pyyntöösi. Meidän kanssamme on luotettavaa ja turvallista toimia. Tukipalvelumme on saanut kiitettäviä arvosanoja toiminnastaan, avuliaasta asenteestaan ja asiantuntevasta palvelustaan.

Palvelemme arkisin klo 8-16 alla olevien kanavien kautta erilaisissa ohjelmistoa, asentamista sekä pulmatilanteita koskevissa kysymyksissä.

Muistathan, että käytössäsi on myös kattavat ja aina ajantasaiset käyttöohjeet ja -videot, joihin pääset myös helposti käsiksi suoraan ohjelmistojen kautta tai alla olevista linkeistä.

Asiakaspalvelu ja laskutus

Asiakaspalvelumme vastaa yleisiin kysymyksiin palveluihimme, tuotteisiimme ja toimintaamme liittyen. Voit olla meihin yhteydessä monenlaisista asioista.

Muistathan kuitenkin, että sovellustukemme vastaa teknisiin kysymyksiin, myyntiorganisaatiomme palvelee niin uusia kuin olemassa olevia asiakkaitamme ja koulutuspalveluihimme pääset tutustumaan koulutussivuilta.

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet usein kysyttyjä kysymyksiä, joiden avulla voit kehittää osaamistasi ja löytää tehokkaampia tapoja hyödyntää ratkaisuja liiketoiminnassasi.

Missä muodossa määrätietoa voi tuoda kustannuslaskentaan?

Voit mitata määriä ohjelman sisäisellä digitointi-työkalulla 2D-kuvista, ammentaa määriä tietomalleista Tocoman BIM3-ohjelmalla, tai ostaa määräluettelon ulkoiselta toimijalta ja ajaa ne esimerkiksi .xls tai .csv-tiedostona ohjelmaan.

Voimmeko käyttää omaa panoshinnastoa?

Kyllä, järjestelmän oman hinnaston lisäksi voitte käyttää ja ylläpitää omaa panoshinnastoanne.

Voimmeko käyttää aiemmin laskettujen urakoiden tietoja lähtökohtana?

Kyllä, ratkaisu tarjoaa mahdollisuuden kopioida aiempien hankkeiden tietoja laskennan lähtökohdaksi.

Onko ratkaisu saatavilla ainoastaan pilvipalveluna (SaaS)?

Ratkaisun voi lisensioida ja asentaa omalle Windows-palvelimelle. Tällöin asiakas huolehtii itse moduulien päivityksestä, palvelun ylläpidosta ja tietoturvasta.

Mitä teknisiä järjestelyjä ratkaisun käyttö edellyttää?

Käyttäjä tarvitsee ainoastaan www-selaimen ja Internet-yhteyden.

Saammeko käyttäjätukea suomeksi?

Kyllä, palvelemme suomeksi.

Ovatko tietomme turvassa?

Kyllä. Palvelun verkkoyhteys on salattu pankkiyhteyksien tasoisesti ja palvelinympäristö on suojattu fyysisesti ja sähköisesti.

Voiko aliurakoitsijoille avata pääsyn pääurakoitsijan tietoihin?

Kyllä, halutessanne voitta avata aliurakoitsijoille pääsyn tiettyihin hankkeen tietoihin.

Koulutukset nykyasiakkaille

Haluatko lisätä osaamistasi ja hyödyntää ohjelmistoa parhaalla mahdollisella tavalla?

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Neuvomme mielellämme sovelluksen käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Sovellustuki (tekninen tuki)

tuki@tocoman.com
+358 20 742 0206 (arkisin klo 8-16)

Asiakaspalvelu

info@tocoman.com

Etsitkö Admicom-konsernin työntekijöiden yhteystietoja?